Oracle Business Intelligence Professional

Omschrijving

Dienstverband

Als Oracle Business Intelligence Professional ben je bij RedBlue in vaste dienst voor onbepaalde tijd met een basissalaris, maandelijks uitgekeerde bonus en alle overige uitgebreide voorwaarden uit ons MidLance® model zoals nader uitgelegd op de website. Je werkt mee aan opdrachten bij onze klanten die verspreid zijn over het hele land. De gemiddelde looptijd van een opdracht is een jaar. Afhankelijk van jouw kennis, ambitie en de specifieke opdracht, voer je één of meer van de volgende werkzaamheden uit.

 

Werkzaamheden

Je ontwerpt, ontwikkelt, migreert, beheert of optimaliseert Oracle omgevingen bij onze klanten. De werkzaamheden zijn veelzijdig en kunnen verschillende aspecten omvatten. Op het gebied van jouw expertise speel je een actieve rol bij het adviseren van onze klanten.

 

Arbeidsvoorwaarden en salariscalculator

Omdat wij geen overbodige overhead hoeven te bekostigen en winstmaximalisatie niet ons doel is, kunnen medewerkers bij RedBlue eerlijker en beter meedelen in de bedrijfsopbrengst. Lees onze uitgebreide arbeidsvoorwaarden en gebruik eventueel de salariscalculator.

Vereisten

Kennis en ervaring

- Je hebt ten minste zo’n tien jaar praktische ervaring als Oracle Professional, grotendeels op het vlak van business intelligence, op projecten bij grote bedrijven.

- Kennis van en ervaring met andere modules is een welkome aanvulling.

- Recente opleidingen en certificeringen binnen jouw specialisatie zijn altijd een pré.

- Je spreekt en schrijft goed Nederlands en redelijk goed Engels.

 

Techniek

- Algemenen kennis van Business Intelligence technieken 

- Flinke ervaring met Oracle BI Enterprise Edition en Oracle Data Integrator

- Verder heb je ervaring met Oracle database en PL/SQL .

- Je houdt ontwikkelingen rondom Oracle Cloud ten aanzien van jouw expertise-gebied nauwlettend in de gaten of hebt er indien mogelijk al ervaring mee.

 

LinkedIn

We waarderen het zeer als jij je aanmeldt met je LinkedIn profiel via de knop "Meldt aan via LinkedIn" hier rechts naast. Dat scheelt jou invulwerk en het maakt voor ons de kennismaking gelijk al iets persoonlijker.