SAP BI Consultant

Omschrijving

Dienstverband

Als SAP BI Consultant ben je bij RedBlue in vaste dienst voor onbepaalde tijd met een basissalaris, maandelijks uitgekeerde bonus en alle overige uitgebreide voorwaarden uit ons MidLance® model zoals nader uitgelegd op de website. Je werkt mee aan opdrachten bij onze klanten die verspreid zijn over het hele land. De gemiddelde looptijd van een opdracht is een jaar. Afhankelijk van jouw kennis, ambitie en de specifieke opdracht, voer je één of meer van de volgende werkzaamheden uit.

 

Werkzaamheden

Je vertaalt bijvoorbeeld het besturingsconcept van een onderneming naar adequate stuurinformatie over processen van de klantorganisatie. Je ontwerpt de rapportages. Je ontwerpt het datawarehouse. Je geeft bijvoorbeeld ondersteuning aan gebruikers en betrokken bij het beheer en onderhoud van door onze opdrachtgever beheerde SAP-omgevingen. Op technisch gebied ontwerp en bouw je het SAP datawarehouse. Je extraheert gegevensverzamelingen uit de SAP producten en systemen van derden. Je ontwikkelt nieuwe oplossingen.

 

Arbeidsvoorwaarden en salariscalculator

Omdat wij geen overbodige overhead hoeven te bekostigen en winstmaximalisatie niet ons doel is, kunnen medewerkers bij RedBlue eerlijker en beter meedelen in de bedrijfsopbrengst. Lees onze uitgebreide arbeidsvoorwaarden en gebruik eventueel de salariscalculator.

Vereisten

Kennis en ervaring

- Je hebt ten minste zo’n tien jaar praktische ervaring als SAP BI Consultant op projecten bij grote bedrijven.

- Kennis van en ervaring met andere modules is een welkome aanvulling.

- Recente opleidingen en certificeringen binnen jouw specialisatie zijn altijd een pré.

- Je spreekt en schrijft goed Nederlands en redelijk goed Engels.

 

Techniek

- Je bent vanzelfsprekend flink ervaren met SAP BI (BW, BO, BODS).

- Kennis van en ervaring met SAP Hana is een must!

- Kennis van en ervaring met andere modules en technieken is een welkome aanvulling.
- Je houdt ontwikkelingen rondom SAP S/4Hana ten aanzien van jouw expertise-gebied nauwlettend in de gaten of hebt er indien mogelijk al ervaring mee.

 

LinkedIn

We waarderen het zeer als jij je aanmeldt met je LinkedIn profiel via de blauwe knop hier rechts naast. Dat scheelt invulwerk en het maakt de kennismaking gelijk iets persoonlijker.