SAP FI/CO Consultant

Omschrijving

Dienstverband

Als SAP FI/CO Consultant ben je bij RedBlue in vaste dienst voor onbepaalde tijd met een basissalaris, maandelijks uitgekeerde bonus en alle overige uitgebreide voorwaarden uit ons MidLance® model zoals nader uitgelegd op de website. Je werkt mee aan opdrachten bij onze klanten die verspreid zijn over het hele land. De gemiddelde looptijd van een opdracht is een jaar. Afhankelijk van jouw kennis, ambitie en de specifieke opdracht, voer je één of meer van de volgende werkzaamheden uit.

 

Werkzaamheden

Je analyseert bedrijfsprocessen t.b.v. de informatiebehoefte. Je vertaalt gegevens naar een gegevensarchitectuur. Je doorloopt het gehele ontwikkeltraject van functioneel ontwerp tot en met de implementatie, inclusief het samenstellen van testplannen en geeft eventueel leiding aan één of meer werkgroepen. In andere gevallen ben je als SAP FI/CO Consultant een vraagbaak voor gebruikers of geef je opleiding aan kerngebruikers.

 

Arbeidsvoorwaarden en salariscalculator

Omdat wij geen overbodige overhead hoeven te bekostigen en winstmaximalisatie niet ons doel is, kunnen medewerkers bij RedBlue eerlijker en beter meedelen in de bedrijfsopbrengst. Lees onze uitgebreide arbeidsvoorwaarden en gebruik eventueel de salariscalculator.

Vereisten

Kennis en ervaring

- Je hebt ten minste zo’n tien jaar praktische ervaring als SAP FI/CO Consultant op projecten bij grote bedrijven.

- Kennis van en ervaring met andere modules is een welkome aanvulling.

- Recente opleidingen en certificeringen binnen jouw specialisatie zijn altijd een pré.

- Je spreekt en schrijft goed Nederlands en redelijk goed Engels.

 

Techniek

- Je bent natuurlijk zeer ervaren met SAP FI/CO en de diverse sub-modules. Kennis van en ervaring met andere modules is een welkome aanvulling.

- Je houdt ontwikkelingen rondom SAP S/4Hana ten aanzien van jouw expertise-gebied nauwlettend in de gaten of hebt er indien mogelijk al ervaring mee.