SAP SD/MM Consultant

Omschrijving

Dienstverband

Als SAP SD/MM Consultant ben je bij RedBlue in vaste dienst voor onbepaalde tijd met een basissalaris, maandelijks uitgekeerde bonus en alle overige uitgebreide voorwaarden uit ons MidLance® model zoals nader uitgelegd op de website. Je werkt mee aan opdrachten bij onze klanten die verspreid zijn over het hele land. De gemiddelde looptijd van een opdracht is een jaar. Afhankelijk van jouw kennis, ambitie en de specifieke opdracht, voer je één of meer van de volgende werkzaamheden uit.

 

Werkzaamheden

Als SAP SD/MM Consultant begrijp je de logistieke processen. Je maakt gemakkelijk de vertaalslag van deze processen naar SAP. Je vertaalt wensen van de klant richting SAP. Je verbetert bedrijfsprocessen van de klant met behulp van de mogelijkheden van SAP. Als SAP SD/MM Consultant ben je werkzaam in werkvelden als het maken van blauwdruk, customizing, team- en projectleiding of functioneel beheer. Je hebt als SAP SD/MM Consultant een duidelijke visie en kan deze op een overtuigende en aantrekkelijke manier overbrengen. Je stelt duidelijke specificaties voor programmeurs en andere consultants op. Je bent hands-on bezig met SAP SD en MM. Je communiceert duidelijk en helder met klanten, key-users en beslissers en maakt gebruik van de meest innovatieve en efficiënte oplossingen van SAP.

 

Arbeidsvoorwaarden en salariscalculator

Omdat wij geen overbodige overhead hoeven te bekostigen en winstmaximalisatie niet ons doel is, kunnen medewerkers bij RedBlue eerlijker en beter meedelen in de bedrijfsopbrengst. Lees onze uitgebreide arbeidsvoorwaarden en gebruik eventueel de salariscalculator.

Vereisten

Kennis en ervaring

- Je hebt ten minste zo’n tien jaar praktische ervaring als SAP SD/MM Consultant op projecten bij grote bedrijven.

- Kennis van en ervaring met andere modules is een welkome aanvulling.

- Recente opleidingen en certificeringen binnen jouw specialisatie zijn altijd een pré.

- Je spreekt en schrijft goed Nederlands en redelijk goed Engels.

 

Techniek

- Je bent natuurlijk zeer ervaren met SAP SD/MM, maar kennis van en ervaring met andere modules is een welkome aanvulling.
- Gerelateerde certificeringen zijn een pré.

- Je houdt ontwikkelingen rondom SAP S/4Hana ten aanzien van jouw expertise-gebied nauwlettend in de gaten of hebt er indien mogelijk al ervaring mee.

 

LinkedIn

We waarderen het zeer als jij je aanmeldt met je LinkedIn profiel via de blauwe knop hier rechts naast. Dat scheelt invulwerk en het maakt de kennismaking gelijk iets persoonlijker.