Aanmelden als freelance SAP professional

Omschrijving

Inhuur als we geen eigen mensen beschikbaar hebben

Voor opdrachten waarvoor wij geen eigen medewerkers beschikbaar hebben, huren wij geregeld externe professionals in. Dat zijn ZZP-ers of beschikbare medewerkers van collega-bedrijven.

 

Snelheid

Als de vraag komt, wil de klant snel geholpen worden. Wij kijken dan als eerste naar beschikbare externen die wij kennen en naar wie zich onlangs bij ons heeft aangemeld.

 

Niet alles openbaar

Concrete actuele opdrachten voor externen worden soms op werkenbijredblue.nl gepubliceerd, maar worden meestal alleen gedeeld binnen ons netwerk van externe kandidaten en gekwalificeerde leveranciers.

 

Aanmelden

Meld je dus aan als je nu of binnenkort beschikbaar bent. Je kunt je ook alvast aanmelden, terwijl je voorlopig nog niet beschibaar bent. Je komt dan in ieder geval ook in aanmerking voor aanvragen die we niet openbaar maken. Misschien kun je er een bekende relatie blij mee maken.

Vereisten

Kennis en ervaring

Wij zijn gespecialiseerd in consultancy door senior SAP professionals. Daar staan we om bekend en daar worden wij om gevraagd. Alleen voor professionals met minimaal tien jaar ervaring met Oracle hebben wij kansen.

 

Expertise

Onze klanten vragen ons om diverse experises. Denk hierbij aan:

SAP Basis, technical HANA, ABAP / Fiori / UI5 development, functioneel en/of technisch BI, SD, MM, FI-CO.

Maar ook diverse andere specialisaties komen geregeld voorbij.

 

Voorwaarden

Opdrachten beginnen meestal met 3 maanden. De meeste opdrachten duren uiteindelijk meer dan een jaar.

Onze core-business is detachering van onze eigen medewerkers, waardoor wij maar een marge van 10% hanteren.

Dus jouw tarief plus 10% is de verkoopprijs die we proberen te realiseren. Lekker helder voor iedereen.

 

Openheid, plezier, profesionaliteit en specialisatie

Dit is vanaf dag één de kern van onze missie. We geloven dat we alleen succesvol kunnen zijn, als alle partijen de kaarten open leggen, anders kunnen we geen samenwerking smeden waarbij iedereen tevreden is.

 

LinkedIn

We waarderen het zeer als jij je aanmeldt met je LinkedIn profiel. Dat scheelt jou veel invulwerk en het maakt de kennismaking voor ons gelijk iets persoonlijker.