Oracle APEX Developer

Omschrijving

Dienstverband

Als Oracle APEX Developer ben je bij RedBlue in vaste dienst voor onbepaalde tijd met een basissalaris, maandelijks uitgekeerde bonus en alle overige uitgebreide voorwaarden uit ons MidLance® model zoals nader uitgelegd op de website. Je werkt mee aan opdrachten bij onze klanten die verspreid zijn over het hele land. De gemiddelde looptijd van een opdracht is een jaar. Afhankelijk van jouw kennis, ambitie en de specifieke opdracht, voer je één of meer van de volgende werkzaamheden uit.

 

Werkzaamheden

Je ontwerpt en ontwikkelt oplossingen voor onze klanten, gericht op het verbeteren van hun processen en het oplossen van vragen vanuit de business. Afhankelijk van ervaring en kennis, bestaat je rol (deels) uit: analyseren, realiseren, implementeren en ondersteunen van het (acceptatie)testen van de ontwikkelde systemen. De opdrachten bestaan zowel uit nieuwbouw als onderhoud en worden op locatie bij onze klanten uitgevoerd.

 

Arbeidsvoorwaarden en salariscalculator

Omdat wij geen overbodige overhead hoeven te bekostigen en winstmaximalisatie niet ons doel is, kunnen medewerkers bij RedBlue eerlijker en beter meedelen in de bedrijfsopbrengst. Lees onze uitgebreide arbeidsvoorwaarden en gebruik eventueel de salariscalculator.

Vereisten

Kennis en ervaring

- Je hebt ten minste zo’n tien jaar praktische ervaring als Oracle Developer, waarvan de laatste jaren voornamelijk Oracle APEX Developer, op projecten bij grote bedrijven.

- Kennis van en ervaring met andere modules is een welkome aanvulling.

- Recente opleidingen en certificeringen binnen jouw specialisatie zijn altijd een pré.

- Je spreekt en schrijft goed Nederlands en redelijk goed Engels.

 

Techniek

- Je bent natuurlijk zeer ervaren met de laatste versies van de Oracle Application Expressen verder ben je specialist op meerdere gebieden zoals SQL, PL/SQL, Oracle Designer, Oracle Developer, HTML, Java, CSS.

- Je hebt affiniteit met het ontwikkelen van web applicaties en user interfaces.

- Je houdt ontwikkelingen rondom Oracle Cloud ten aanzien van jouw expertise-gebied nauwlettend in de gaten of hebt er indien mogelijk al ervaring mee.

 

LinkedIn

We waarderen het zeer als jij je aanmeldt met je LinkedIn profiel via de blauwe knop hier rechts naast. Dat scheelt invulwerk en het maakt de kennismaking gelijk iets persoonlijker.